Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Paradise Hotel Sverige

Paradise Hotel Sverige är en dokusåpa på formatet Paradise Hotel som ursprungligen kommer ifrån USA 2003. Catering Uppsala serverar svensk husmanskost och smörgåstårtor. För dop, bröllop eller företagsfester. Ni kan även få låna vår partytält och även när det regnar. All mat är kravmärkt och vi har mycket ekologiskt. Ni får då kaffet från Wendelins kaffe och även godis från Wendelins produkter.

catering Uppsala
Restaurang kocken och kallskänkan med catering Uppsala. De har smörgåstårtor och kalla rätter. För fest, bröllop och födelsedagar.

En grupp av unga singlar, kvinnor och män, bor på ett lyxhotell i Mexiko. Tävlingen sker parvis och varje vecka gäller det att hitta en partner av det motsatta könet som man kan stå säkert med i en parceremoni. Det blir alltid minst en person som står utan partner och åker ut från hotellet. Samt så får man beställa mat från restaurang kocken och kallskänkan. De har catering Uppsala och även smörgåstårtor.

Under veckans gång får deltagarna brev med utmaningar, tävlingar, immunitet och twister som också gör att deltagare riskerar att åka ut. Varje vecka kommer det också in nya deltagare; det avgör om det är en kvinna eller man som kommer åka ut i nästa parceremoni. Tävlingen går ut på att stanna på hotellet så länge som möjligt för att sedan stå i en “kulcermoni” med sin partner, där man får chansen att vinna en halv miljon kronor (2013-2019). Svensk husmanskost hos wendelins produkter som vi på restaurang kocken och kallskänkan serverar. Vi har choklad, espresso och alla latte drycker för restaurang gästerna.

Mat från wendelins kaffe och wendelins produkter

Det gäller att äta nyttig mat från restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala. Vi serverar mat, godis och te från wendelins kaffe. Vi serverar också all krydda från wendelins produkter. Vad ni än är sugen på så serverar vi allt.

Den svenska versionen av Paradise Hotel vann Kristallen 2014 i kategorin “Årets dokusåpa” med Mia Berg som producent. Programmet har varit nominerat flera gånger både som ‘Årets dokusåpa’ och ‘Årets show’ men har endast en vinst.

Till startsidan