Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kontakt och samarbete

Hej mitt namn är Genri Teivald och jag är modell, pt och vald till Mr Universe. Jag arbetar även som PT med internationell licens och har tidigare spelat fotboll på professionell nivå i division 2. Född i Ryssland och numera bosatt i Sverige sedan 2003.

Instagram: @genriteivald

SNAPCHAT: GenriTeivald

För sponsring och samarbete vänligen maila min blogg agent på genriteivald@blogbiz.se 

Instagram: @genriteivald SNAPCHAT: GenriTeivald Ekologisk och kravmärkt kaffe att köpa online Samt även svensk marmelad som är ekologiskt.

bloggportal
Jag bloggar på en bloggportal som heter Blogbiz.se

Tjäna pengar på din blogg

Hur kan man tjäna pengar på sin blogg undrar ni?

Att starta och tjäna pengar på en blogg hos bloggportal blogbiz.se har aldrig varit enklare än det är idag.

För inte så länge sedan kunde det ha kostat dig tio tusentals om inte hundra tusentals kronor att skapa en webbplats och underhålla den. Att tjäna pengar på en webbplats var lika svårt.

Idag kan du dock starta, underhålla och tjäna pengar på en blogg på WordPress med bara runt tusen kronor

Först och främst vill jag bara påpeka att vem som helst kan tjäna pengar på sin blogg, men det krävs både hårt arbete och någon slags passion eller mål bakom det hela för att bli framgångsrik. Många gör felet att bara göra saker halvdant, istället för att lägga ner all sin kraft på att lyckas.

En stor del av alla bloggare gör även misstaget att inte se sin blogg som ett varumärke, eller att man inte tänker långsiktigt. Att tjäna pengar på sin blogg är egentligen väldigt enkelt (så länge man vet hur man ska gå tillväga).

Var genuin och engagerad. Blogga om något du är passionerad över så har du större chanser att lyckas. Min passion till exempel är att skriva om resor, ansvarsfullt resande och djur samtidigt som jag gärna hjälper andra till att resa bättre samt få ett lyckligare och friare liv.

Sidor jag rekommenderar

Besök denna blogg om du vill veta mer om dejtingsidor!  

Vill du köpa kaffe online så har du alltid företaget Wendelins kaffe som är kravmärkta och ekologiska.

 

Till startsidan