Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kontorsjobb

Sponsrat inlägg i samarbete med Key Solutions

Om jag jobbade på kontor

Ibland kan jag avundas de som jobbar på kontor. Det verkar så kul! De kommer ungefär samma tid till jobbet och kan äta frukost tillsammans. Sen går alla till sin plats på kontoret, jobbar och är koncentrerade. Efter några timmars jobb så är det lunch. Om det är många som jobbar på kontoret så finns det alltid någon att äta lunch med. Man tar sin matlåda, värmer i micron och slår sig ner tillsammans.

Man kan prata om olika saker på lunchen och frukosten och kanske får man till och med nya vänner på sitt jobb. Sen jobbar man några timmar till, kanske kommer någon förbi och frågar om man vill ta en kaffe på eftermiddagen och då tar man en liten kort paus. I slutet av dagen säger alla hej då och sen ses man igen nästa dag. Det låter så mysigt!

Key Solutions är ett företag som jobbar med sälj och marknadsföring, det verkar kul! De har dessutom blivit utsedda till att vara en utav Sveriges och Europas bästa arbetsplatser. Vem skulle inte vilja jobba på en sådan arbetsplats?

Nu har Key Solutions flyttat till Solna stad och ett nytt fint kontor. I kontorsfastigheten Grow har de sina toppmorderna lokaler. Där finns även arbetsförmedlingen.

Solna stad är lätt att ta sig till, så pendlingsmöjligheterna är bra från alla olika håll. Det är sånt som är viktigt när man väljer eller söker jobb, det får inte vara svårt att ta sig till jobbet för så blir det inte kul.

Mycket jobbarkompisar innebär många nya vänner. Då skulle jag se till att alla som vill och kan följer med på en aw så att man lär känna varandra bättre. I Solna stad finns också restauranger och det skulle passa perfekt om man jobbar på Key Solutions.

Lämna ett svar

Till startsidan