Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Employer branding

Sponsrat inlägg i samarbete med Key Solutions

Viktigt för ett företag att ta hand om sin personal

En av de viktigaste sakerna på en arbetsplats är att företaget tar hand om sin personal. Är personalen nöjda så gör de ett bra jobb och vill stanna kvar på sin arbetsplats.

Vet ni vad Employer Branding är? Det visste inte jag heller förrän jag hörde talas om Key Solutions. De jobbar mycket med det och har till och med vunnit pris för detta.

Employer Branding är metoden man använder sig av för att arbeta med sitt arbetsgivarvarumärke. Alltså hur du som arbetsgivare uppfatts av din anställda personal och tidigare anställd personal. Väldigt viktigt med andra ord.

Är du bra som arbetsgivare kommer detta att sprida sig och personal kommer att söka sig till dig. På det sättet attraherar du in bra personal som du vill ha och personalen har det bra hos dig. Bra för alla!

Key Solutions har exceptionellt bra employer branding! De har fått hedersutmärkelsen Excellence Awards av  Great Place to Work i kategorin Employer Branding. Det är verkligen en plats man skulle vilja jobba på.

Det har inte kommit lätt, det krävs år av arbete för att hitta rätt väg och det kan man verkligen säga att Key Solutions har gjort. De jobbar med morgonmöten, kompetensutveckling och vidareutveckling. Alla ledare rekryteras internt vilket gör att de verkligen vet vilket arbete som läss ner och bör läggas ner.

De lyfter sina medarbetare på både sociala medier och morgonmötena. Det är såklart kul att vara duktig på sitt jobb, men ännu roligare om man verkligen uppmärksammas för det. Medarbetare kan även få bonusar som diverse saker eller hjälp i hemmet. Allt för att de ska kunna ta det lugnt och vila upp sig när de inte är på jobbet, då kan de prestera bättre när det jobbar. Helt logiskt när man tänker efter, så borde fler jobba på sina arbetsplatser!

Lämna ett svar

Till startsidan