Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ljus

Sponsrat inlägg i samarbete med Impero EL

Många lampor till jul

Nu börjar årstiden då vi använder extremt mycket lampor. Vi har adventsljusstakar, adventsstjärnor, julgransbelysning och belysning på balkong eller trädgård. Hur mycket belysning kan man ha?

Det är fint med mycket belysning och nu när det är så mörkt så behöver man ha det för att må bra och vara glad. Många smålampor ger ett mysigare ljus än en taklampa till exempel. En taklampa bör man ändå ha, den behöver man när man städar eller ska läsa någonting viktigt.

Är ni duktiga på att släcka alla lampor när ni går och lägger er? Många har några lampor tända, om man behöver gå upp på toaletten. Eller för de som har barn, att barnen ska kunna komma över till föräldrarna om de har drömt en mardröm.

När man kopplar om och kopplar in el så är det viktigt att anlita någon professionell. El ska man inte handskas med själv, det ska en elektriker göra. Behöver du en elektriker i Stockholm så hör av dig till Impero EL. De kan ge er all hjälp ni beöver, med allt från elinstallationer till datainstallationer. Du kan anlita dem både privat och som företag.

Ibland har man kopplat in alldele för mycket elektriska apparater hemma. Kör man en maskin med tvätt, en maskin med disk och kaffebryggaren samtidigt så gå en säkring. Det är inte hela världen för numera har i stort sett alla nya säkringar. Då kan mn bara stänga av en utav maskinerna så drar man tillbaka säkringen och allt funkar igen.

Värre var det förr! Då var man tvungen att köpa sina säkringar och var säkringen slut så gick det inte att ordna förrän nästa dag när affärerna öppnade igen. Va jobbigt det måste ha varit!

Låt proffsen sköta jobbet och anlita en elektriker!

Lämna ett svar

Till startsidan