Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Slottsvistelse

Sponsrat inlägg i samarbete med Sundbyholms Slott

Äntligen får vi umgås igen!

Nu har de släppt på alla restriktioner och vi får äntligen göra saker och umgås igen. Vad har ni längtat mest till under pandemin?

För alla som har jobbat hemma under den här tiden förstår jag verkligen att man vill umgås igen. Restauranger, caféer, bio, det är så kul att allt är igång. Nu kommer också alla mässor och konferenser att starta upp igen. Vilka personalfester det kommer att bli! Utbildningar, mässor, marknader, allt roligt är tillbaka!

Ett ställe som är otroligt fint är Sundbyholm Slott. Ni har säkert sätt det på Tv och i tidningar, otroligt mysigt! Där kan man boka in en weekend, konferenser, aktiviteter med mera. De har hela aktivitetspaket, temadagar och mycket mer. “Gästen i centrum” är deras motto och de kan verkligen skräddarsy allt för dig.

Mysigt bara att vara på ett slott. Jag skulle vilja bo där på en weekend och bara få njuta av miljön runtom, träna och äta god mat. Det vore så härligt, eller kanske åka ett helt gäng kompisar. Då skulle vi kunna äta god mat, bada bastu och bara få umgås igen. Det längtar jag verkligen efter!

För er som gillar kusligheter finns det ett paket där man ska lösa en mordgåta. det är teater och middag och ni får ledtrådar och ska lösa mordet. Perfekt present att ge bort till någon som gillar kluriga frågor och gåtor!

Det är ju ett gammalt slott. Så vem vet, kan det vara så att det spökar? Jag hade tyckt att det var roligt om det spökade där och jag skulle verkligen vilja ha det rummet där det spökade som mest. Jag tror att spöken är snälla och kanske lite busiga. Det är när de gör hyss vi märker av dem!

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan