Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad blev Wresling namnet till slut ?

Äntligen!! Nu har jag gått min första Wresling match som jag har längtat efter så mycket.

Vi har tränat ganska mycket. Träningspass brukar ligga ca 5 timmar. Jobbigt men väldigt kul ska ni veta. Tekniken, timing och känslan  är A och O i Wresling.
Det var bättre än jag hade förväntat mig, slutsålda biljetter och fullsatt hall, kan inte bli bättre än så.
Äntligen så har vi bestämt vad jag får för namnet och namnet är…

MÄSTERVERK 

jag hade så mäktig introt och en riktigt powerfull avslut på min motståndare som jag lyfte upp genom att hålla honom i halsen med bägge händer i cirka tio sekunder och därefter kasta han i backan och det lärt bara den. Publiken skrek och vissla, väldigt underhållande var det. Ser fram emot nästa match som är den 8 oktober i Göteborg. Vi kanske ses där. Ha en fin fortsatt dag 🙂 

// Genri 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan