Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nya låten är ute nu

Äntligen är den nya låten ute.
Så mycket jobb och extremt mycket tid har man lagt ner för att kunna skapa en låt till och jag älska personligen varenda en sekund som jag tillbringar för att kunna producera musiken. Kan det var så att jag har hittat det jag älskar.
Jag älskar det. Musik produktionen gör mig väldigt glad men det finns perioder när det tar stop och man blir lite frustrerad.
Jag har fortfarande väldigt mycket att lära mig och det gör jag med glädje, försöker att suga in all kunskap jag letar fram för att kunna bli bättre musik producent och kunna förmedla mina känslor för er igenom musiken och jag ska göra det så gott jag kan både för mig själv och er så klart mina vänner. Här nedan är länken till musik video

https://www.youtube.com/watch?v=3tADwIpFA1Y&ab_channel=GenriTeivald
Med vänlig hälsning Genri 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan