Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Träning med en smart klocka

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Bli mer peppad i vardagsträningen!

Brukar ni träna mycket? Träning är en stor del av mitt liv men jag vet också att det kan vara tufft för många att komma igång med träningen. Då är vardagsträning en bra start. 10000 steg per dag ska vi gå sägs det. Det finns det forskning på. Hur vet man då om man har gått sina 10000 steg, det är ju inte som att man går runt och räknar varje steg man tar.

En smartwatch är ett otroligt bra verktyg till att komma igång med sin vardagsträning. Där kan man se hur många steg man har gått, hur stor det av det man har rört sig har varit i så pass snabb fart att det räknas till träning. Samt hur mycket rörelser man har gjort under dagen.

Man kan också ställa in detta så att man ska uppnå vissa mål. Man kanske börjar lite lätt och sedan ökar målen allteftersom. På vissa klockor kan man också bjuda in sina vänner, tävla och se vem som lyckas med sina mål varje dag. Det är riktigt roligt och väldigt peppande sätt att börja röra sig.

Barnen idag rör sig inte heller så mycket om de inte har någon aktivitet som de gillar. Då är en lättare typ av klocka också någonting kul att få. Kanske en bra julklapp? Där ditt barn kan se steg och rörelse.Då kanske de springer ett extra varv runt skolgården bara för att uppnå sina dagliga mål. Det är också någonting kul man kan göra tillsammans som familj!

https://fyndiq.se/mobil-surfplattor/smartklockor/ hittar du massor av olika typer av klockor, armband till klockor samt laddare och andra bra tillbehör. Satsa på en bra klocka och kom igång med din träning, du kommer inte att ångra ditt köp. Det kan jag verkligen lova!

Lämna ett svar

Till startsidan