Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Höstmys

Sponsrat inlägg i samarbete med Lempaz

Mysigt att hösten är här

Nu är sommaren slut och hösten börjar smyga sig på. Alla årstider har sin charm. Sommaren är härlig med allt man kan göra utomhus. Man badar leker och de flesta har sin semester på sommaren vilket gör att man såklart längtar till den delen av året.

Hösten är så otroligt mysig. Man får sitta inne på kvällen och det är mörkt ute. Krypa ner under en filt och titta på en film. Tända ljus och dricka te. Allt det utan att ha dåligt samvete över att man borde vara utomhus och njuta av det fina väderet.

Med hösten kommer höstmyset och man är mer inomhus. Många gånger vill man fixa till det lite hemma. Köpa lite ny inredning, byta gardiner till mörkare färger. Kanske några nya kuddar och filtar som passar till hösten. På https://lempaz.se/ hittar man massor av insperation och de senaste trenderna.

Det kan vara svårt med inredning, då kan man få massor av tips på Lempaz. På bilden högre upp i inlägget ser ni filtar och ljusstakar som man kan hänga. Jag gillar ljusstaken där man kan sätta små ljusstumpar, det ger ett mysigt intryck.

Man kan aldrig ha för mycket filtar! Filtar är något som verkligen ger mysfaktor. Jag tycker att man kan ha hur mycket filtar man vill. Byt ut filtarna mot ljusare färger på sommaren och ta fram de lite mörkare på hösten. Gillar du rött så ska ju verkligen julfilten fram i december! Ha en korg att förvara dem i så kan alla välja vilken filt de vill ha.

Det finns mycket man kan göra för att hemmet ska bli mer höstigt. Det behöver inte kosta mycket pengar heller. Byt ut några detaljer i ditt sovrum och i ditt vardagsrum så har det genats ändrats utan att du behöver lägga ner så mycket energi!

Lämna ett svar

Till startsidan