Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En slice 🍕

Vem vill ha en slice 🍕
inte ofta jag äter pizza 
men gott var det 😋

Att få till perfekt pizza, precis som man kan få dem i Napoli eller New York, är nämligen inte så svårt som man kan tro. Det kräver få ingredienser, minutsnabb tillagning och minimalt med förberedelser. Det enda du egentligen behöver är kunskap och tåla

Om du vill baka perfekt pizza hemma är det första du måste göra att hitta perfekta kryddorna. Hur varmt du bakar din pizza är nämligen det som skiljer en hemgjord napolitansk pizza från en bit blöt deg med tomatsås på. Se till att pizzan inte är för tunn i mitten då blir den degig. Om en vanlig ugn maxar runt 225 grader brukar en traditionell vedugn komma upp i minst 500, Vedugn gör också pizzan mycket godare.

En välbakad pizza är en riktig god och härlig matupplevelse för alla som älskar pizza! Doften av nygräddat bröd, tomater och ost som smälter sprider sig i köket och på alla pizzerior.

De bästa pizzorna bakar du själv och när du väl lärt dig göra goda pizzor kan du få dem precis som du vill!

Lämna ett svar

Till startsidan