Hur gick söndags dopp i havet?

Söndagen är redan här, man öppnar upp ögonen och möts av solstrålar som lyser igenom Enna persen rätt i min spegeln som hänger mitt i rummet det reflekterar och träffar mig i ansiktet. Så underbar känsla av positiva energier som rummet blir fylld med ju längre klockan går. catering Uppsala

Jag reser på mig och känner mig lite seg och det ville jag ändra på omedelbart. Hur ska man kunna dra igång kroppen i full varv!?
Jag tror att jag vet det exakta svaret, jag tänker på havet som blev täckt över med isen.
Kroppen och hjärnan sänder stora signaler där dem tydligt förklarar att mitt påhitt är dumheter, trams och livsfarlig där man kan hamna under isen och ej hitta tillbaka.
Jag tar på mig jackan och mina favorit sandaler, jag trampar i snön och hör hur den krispar hela vägen till bryggan där jag gör mig klar för en kalldopp.
Men så lätt var det inte att komma åt vattnet, jag fick hitta ett stort Sten som jag fick krossa isen med och när jag var klar med det då var det dags att ta över kommandot över kroppen och tankar som trotsar min vilja.
jag hoppar i den söndriga och isiga hållet, tar ett stort andetag innan huvudet täcks över med iskalla vattnet en söndag morgon.
Kommer upp över ytan och känner mig som på nytt född, det piper och sticker i hela systemet.
Jag övervann rädslan som var där hela tiden och gnaga i hälen som försökte hitta på alla möjligt ursäkter för att jag skulle inte göra det. Det var härligt och häftig känsla efteråt, där fick jag till slut som jag ville att starta systemet och modet i full varv.

Hjärtat den dunstar, gåshuden tar över varenda micro cell som kroppen består av, håret står upp på givakt över armar. Andningen blir klarare och fokuset höjs till tusen procent. Tänkt vad man kan förändra humöret på endast några sekunder och resten av dagen var var fylld med massa energi, produktivitet och inga tankar som ville bara chilla i soffan. Jag blir alltid pigg och alert resten av dagen. Härligt upplevelse ska ni veta.

Lämna ett svar

Till startsidan