Har du som många andra problem med mjäll och torr hårbotten.?

I samarbete med Mjällbusters.

Vilka dagar det har varit dom senaste dagarna. Det har varit en riktigt krispig kyla mins sagt. Det är så härligt när det är så här kallt tycker jag. Samt när det har varit sol i hela tre dagar. Det gör en så mycket piggare. Man vill vara ute nästan hela tiden fast att det är så kallt. Sen får man komma hem och koka sig en stor kopp te och mysa ner sig i soffan en stund.

Jag vill verkligen vara ute och åka så mycket skidor jag bara kan. Nu när det kommit så här mycket snö. Dock så gillar inte min hud eller hårbotten när det är så här kallt. Man blir super torr och det hjälper inte hur mycket man än smörjer sig.

Det är många som lider av det just på vintern när det är kallare, Men även på sommaren då vi kanske duschar och bada mer. Det är då lätt att man får en obalans i just hårbotten och det kan göra att man lättare får just mjäll. Har man mjäll så sätter man gärna inte på sig mörka kläder även om det är det man trivs bäst i. Det kan i sin tur göra att man känner sig obekväm och det kan lätt bli en pinsam situation.

 

Det är tur att man kan få hjälp med sina problem.

Du kan bli kvitt problemen med rätt schampo eller i kombination av kosstilskotet probiotika.  

Är det så att du eller någon du kanske känner lider just av svamp eller kanske torr hårbotten. Då skulle jag rekommendera dig att skaffa ett bra och effektivt  mjällschampo. Hos Mjällbusters hittar du det perfekt schampo som blir kvitt svampen och andra åkommor som kan uppstå i hårbotten.

Mjällbusters är tillverkad i Sverige och i och med det förstår dom sig på det nordiska klimatet bättre. Så du kan bli kvitt dina problem snabbare. Det gör att du kan bära den där svarta tröjan som du så mycket gillar utan att behöva oroa dig.

Nu ska jag fixa en kopp med te innan jag måste bege mig ut igen. Behöver handla lite saker som jag glömde igår. Sen ska jag laga mig en riktigt god middag och bara njuta.

Lämna ett svar

Till startsidan