Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Idag var man trött

Igår var det både vinprovning och en egen kock i köket som bjud på otroligt goda rätter. Jag har ätit råbiff för väldigt länge sedan men jag var inte alls nöjd med det jag fick sist gång så jag var väldigt skeptisk till och äta råbiff igår. Men jag är väldigt glad att jag gjorde det, kocken satte mitt i pricken alla smak kombinationer. Efter det så satt vi chatta en bra stund och fick för oss att begära oss in mot stan, vi hade jättetrevligt men det blir ju konsekvenser när man är ute och härjar, tar några drinkar, det tar en del på kroppen hehe. Därför mår jag som jag förtjänar idag eller så börjar man bli för gammal och inte tål alkoholen längre hehe. Jag tror att det kan bero på att jag drycker inte så ofta och när jag väl gör det då mår man inget bra, bli lätt bakis även om jag tar ett glas vin. Men ja ja. kul var det.
Bilden nedan talar om tydligt för er hur jag känner mig idag
.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan