Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

sexleksaker365.se

Sexleksaker365.se erbjuder sexleksaker för alla smaker och preferenser. Sexleksaker är ett allt mer vanligt komplement i sexlivet, vare sig man använder de på egen hand eller tillsammans med en partner. Det är ett utmärkt sätt att lära känna varandra på ett djupare plan och utforska alla fantasier och lustar. Det kan även vara så att sexleksaker hjälper er att utforska varandras kroppar och erogena zoner på ett mer nyfiket sätt. Sexleksaker365.se har mycket att välja mellan så det finns något som passar alla. 

 

Många kvinnor har svårt att få orgasm genom enbart penetration och behöver därför även stimulans av klitoris. Detta inlägg riktar därför in sig på rabbitvibratorer, vilket innebär en vibrator som är både en dildo och klitorisstimulator i ett. I skaftet finns ofta pärlor som roterar samtidigt som vibratorn vibrerar. Med en rabbitvibrator kan du själv styra intensiteten vilket gör att du kan hitta det mönstret som är perfekt för just dig. De allra flesta kvinnor som använt en rabbitvibrator har lyckats hitta ett sätt att använda den för att få orgasm. De flesta får dessutom inte bara en eller två orgasmer utan flera och oftast mer intensiva. 

 

Denna typ av vibrator passar utmärkt att använda både ensam, men även tillsammans med en partner för att öka chansen till orgasm genom stimulans av klitoris. Rabbitvibratorer finns i en mängd olika utföranden, former och färger. 

 

Den bästsäljande rabbitvibratorn heter Auto Rabbit, vilken är en räfflad vibrator med två motorer och hela 10 vibrationslägen. Klitorisstimulatorn är i kaninform med rörliga “tassar”. Denna vibratorn har fått högsta betyg enligt Aftonbladet. 

 

En väldigt prisvärd rabbitvibrator är Bwild Classic Bunny som är extremt tyst och perfekt för G-punkt stimulans. Den kommer med fem olika program och två individuella motorer, en i toppen av rabbiten och en i klitorisstimulatorn. 

 

Sen har vi rabbitvibratorn Lucifer “The devil inside you”, som stimulerar dig överallt. Lucifer har en intensiv anal och klitoriskittlare och även lustkulor som rör sig upp och ner över skaftet för intensiv stimulans av vaginan. Den är även 100% vattentät och uppladdningsbar. Dessutom är den väldigt snygg och stilren design. Den kommer med sju olika vibrationsprogram. 

https://sexleksaker365.se/

 

Sexleksakerna levereras alltid diskret, så du behöver aldrig vara rädd att någon ska ana att du köpt sexleksaker. 

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan